Έχουμε τρακάρει κι από τους εκατό άντε θα ζήσουν και δυο-τρεις

Με το τραγούδι «κάπου την έχουμε πατήσει» του Λουκιανού Κηλαηδόνη υποδέχτηκαν νωρίς το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό 247, τον βουλευτή με το ΠΟΤΑΜΙ Γρηγόρη Ψαριανό, ο Αντώνης Φουρλής και ο Ιορδάνης Χασαπόποπουλος στην εκπομπή τους «βρε καλώς τους».

«Πολλά τραγούδια του Λουκιανού σχετίζονται ακριβώς με αυτά που περνάμε κάθε τρεις και λίγο στην χώρα μας αλλά τώρα παράγινε το χάλι μας και δεν είναι κι ο Λουκιανός μαζί μας να ξεχνιόμαστε κάπως», είπε ο βουλευτής και στη συνέχεια του ζητήθηκε ένα πρώτο σχόλιο για την πολυαναμενόμενη απόφαση του χθεσινού Eurogroup.
«Δεν είναι και για να πανηγυρίζουμε, να βγούμε στις πλατείες να κάνουμε ρόδα, να φωνάζουμε γιούπι και να χορεύουμε. Δεν υπάρχει κανένα κούρεμα, γιατί αυτό αφορούσε η υπόθεση αυτή, ένα μεγάλο κούρεμα. Υπάρχει επιμήκυνση και ενισχυμένη εποπτεία. Από αυτά που μας είχαν περιγράψει να περιμένουμε έγινε ένα 5 με 10 τοις εκατό. Δεν υπάρχει καμιά καθαρή έξοδος, υπάρχει μια απόλυτη επιτήρηση για πολλά χρόνια και ένας μηχανισμός στήριξης. Και δεν μπορείς να έχεις και τίποτα καλύτερο γιατί είσαι στη χειρότερη κατάσταση. Όταν έχεις φτάσει το καράβι σε αυτή τη φάση που είναι τώρα, ε, κάτι είναι και αυτό, δεν σκοτωθήκαμε κι όλοι. Τρακάραμε και από τους εκατό που ήμασταν στο τρένο θα ζήσουμε και δυο τρεις».

Σχετικά με το μέλλον της συμμετοχής του Ποταμιού στο Κίνημα Αλλαγής που θα αποφασισθεί όπως όλα δείχνουν την 1η Ιουλίου ο Γρηγόρης Ψαριανός ανέφερε, χωρίς ωστόσο να είναι απολύτως βέβαιος, πως κατά την γνώμη του η μεγάλη πλειοψηφία των στελεχών του Ποταμιού που θα συνεδριάσουν σε αυτήν την πανελλαδική συνδιάσκεψη θα αποφασίσει την αποχώρηση από το ΚΙΝ.ΑΛ. αν και μπορεί η οριστική απόφαση να σέρνεται για κάποιο χρονικό διάστημα ακόμη.
«Δεν είναι ότι είμαστε άλλοι χώροι, είμαστε άλλοι τρόποι. Μπορεί να μου είναι συμπαθής η περιοχή του ΠΑΣΟΚ αλλά δεν ήμουν και ούτε ψήφισα ποτέ ΠΑΣΟΚ και αυτό που είδα να γίνεται όσες φορές βρέθηκα στη Χαριλάου Τρικούπη, και σε άλλους χώρους, σε όλη αυτήν την διαδικασία, νόμιζα πως θα ανοίξει η πόρτα και θα μπουν μέσα ο Κατσανέβας με τον Τζουμάκα», σχολίασε, χαρακτηριστικά, κλείνοντας.