Αν δεν είχε γίνει επί Παπαδήμου η συμφωνία για το PSI, η χώρα θα έτρωγε σκουπίδια από καιρό

Σε συζήτηση σε ραδιοφωνικό σταθμό για την περίοδο πρωθυπουργίας του Λουκά Παπαδήμου με αφορμή και την πρόσφατη εναντίον του τρομοκρατική επίθεση, ο βουλευτής Β΄ Αθηνών με το ΠΟΤΑΜΙ Γρηγόρης Ψαριανός, ανέφερε, μεταξύ άλλων:

«Από τα περί αποθεματικών των Ταμείων και άλλα,  που λένε για την  υπόθεση PSI διάφορα “ρετάλια”, δεν ισχύει τίποτα. Αν δεν είχε γίνει τότε αυτή η παρέμβαση με το PSI επί κυβερνήσεως του “χουντικού”, “δοτού” πρωθυπουργού Παπαδήμου, η χώρα θα έτρωγε σκουπίδια ήδη, εδώ και καιρό. Θα είχε βυθιστεί. Θα ήταν Σομαλία. Θα είχαμε ανοιχτούς και κλειστούς εμφύλιους σε κάθε γειτονιά. Θα ήταν Καράκας, θα είχε διαλυθεί.

Και αυτόν τον άνθρωπο, θέλησαν να τον σκοτώσουν στέλντοντάς του έναν φάκελο που του ‘σκασε μες στ’ αυτοκίνητο. Και κάτι ηλίθιοι, κάτι τύποι που κάνουν τους επαναστάτες αλλά και κάποιοι ‘καλλιτέχνες”, γράφουν με τα χεράκια τους στα φεησμπουκ: καλά του κάνανε. Eίναι ντροπή!  

Και βέβαια, θα πρέπει να θυμίσουμε ότι ο Παπαδήμος αρνήθηκε να παραχωρήσει δημόσια περιουσία, κάτι που ο Τσίπρας υπέγραψε για 99 χρόνια, όπως επίσης ότι ο Παπαδήμος αρνήθηκε τη συγκρότηση υπερταμείου υπό  τον έλεγχο των ξένων, πράγμα που ο Τσίπρας υπέγραψε μέσα σ’ ένα απόγευμα!

Όσον δε αφορά το ζήτημα του χρέους»,  συνέχισε ο Γρηγόρης Ψαριανός, «πρόκειται για το τελευταίο προπύργιο του γνωστού παραμυθατζή. Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι το χρέος και τα παραμύθια του κάθε Τσίπρα. Το πρόβλημα αυτής της χώρας είναι ότι συνεχώς παράγει χρέος».