Δήλωση στο περιστύλιο της Βουλής περί της εισβολής Ρουβίκωνα

Από το περιστύλιο της βουλής, ο βουλευτής Β’ Αθηνών με Το Ποτάμι Γρηγόρης Ψαριανός έκανε την παρακάτω δήλωση στα Μέσα Ενημέρωσης, σχετικά με τη σημερινή εισβολή της οργάνωσης «Ρουβίκωνας».
«Εμπουκάραμε στα αστυνομικά τμήματα, εμπουκάραμε στην ΤτΕ, εμπουκάραμε και εις τη Βουλή.
Πρέπει να πω εδώ, ότι μόλις σφίγγουν τα γάλατα και δυσκολεύει λίγο η κατάσταση, είτε με τον κο Πολάκη, είτε με τον κο Καμμένο, είτε με τον κος Σκουρλέτη, είτε με τον κο Παππά… μόλις μαζεύονται τα νομοσχέδια και τείνει να γίνει κάποια έκρηξη σε όλα που έρχονται, 10 μέσα σε μια εβδομάδα για να τα περάσουμε όλα μαζί fast track, εμφανίζονται λοιπόν οι ήρωες του παραμυθιού με ένα μεγάλο πανό – ο Ρουβίκωνας εμπουκάρησε στη Βουλή – με το πανό που έγραφε “Αλέξη κρατήσου ήρθε ο Ρουβίκωνας και είναι εδώ μαζί σου”.
Είναι τραγικό αυτό που ζούμε μες τη Βουλή, στην καρδιά της Δημοκρατίας και σε όλη τη χώρα. Είναι κωμικοτραγικό. Θα έπρεπε να γελάμε αλλά μας αφορά, δεν μπορούμε να γελάσουμε.
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Πρόεδρος της Βουλής εσυμφώνησαν να μείνουν ελεύθερα τα παιδιά. Όταν τα ξαναχρειαστούμε εδώ θα είναι.»