ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β΄ΑΘΗΝΑΣ
16/09/10

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην ιδρυτική συνέλευση της Δημοκρατικής Αριστεράς στο Βόλο παραβρέθηκε ο βουλευτής Β’ Αθήνας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γρηγόρης Ψαριανός.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του μαζί με τον βουλευτή Αχαΐας Νίκο Τσούκαλη συναντήθηκαν με τον υποψήφιο δήμαρχο Βόλου Πάνο Σκοτεινιώτη και με στελέχη της ανανεωτικής αριστεράς από τη Μαγνησία σε μια ανοιχτή συζήτηση για τη συγκρότηση του συνδυασμού στη περιφέρεια Θεσσαλίας.

Αναφερόμενος στις επερχόμενες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, τόνισε:

Το πρώτο λόγο έχουν οι τοπικές κοινωνίες, οι εκλογές δεν είναι δημοψήφισμα για το μνημόνιο, το οποίο σαν Δημοκρατική Αριστερά καταψηφίσαμε. Δεν μας ενδιαφέρει η «καταγραφή δυνάμεων» της Δημοκρατικής Αριστεράς. Στόχος μας είναι να συμπλεύσουμε με προοδευτικούς ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο. Είμαστε υπό πνιγμό και πρέπει να σωθούμε. Προσπαθούμε για συνεργασίες, για ενωτικά σχήματα χωρίς κρυφές ατζέντες, με πλήρη διαφάνεια και χωρίς γραμμή από τα «κεντρικά». Η αριστερά πρέπει να απαλλαγεί από ιδεοληψίες, εμμονές και κολλήματα. Αλλά δυστυχώς όταν ο θεός έβρεχε μυαλό η αριστερά κρατούσε ομπρέλα.

Κλείνοντας επανέλαβε: «Οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είναι δημοψήφισμα κατά του μνημονίου όπως λένε διάφοροι αριστερο-δεξιοι, ούτε υπέρ του Καλλικράτη όπως είπε ο πρωθυπουργός. Όποιος θέλει δημοψήφισμα ας το προκηρύξει. Οι εκλογές αυτές αφορούν μόνο την εκλογή των καλύτερων περιφερειαρχών και δημάρχων, ανεξάρτητα που αυτοί ανήκουν»

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.