Κανάλια, εφημερίδες και έλεγχος ΜΜΕ

Ελληνική σοβιετία ή ασκήσεις ολοκληρωτισμού!

Η ιστορία με τις άδειες των τηλεοπτικών καναλιών, και όχι μόνο, δεν είναι κάτι που πρέπει να μας εκπλήσσει από την κυβέρνηση των συριζανεξέλ.

Είναι κυρίαρχο στοιχείο της αντίληψης του βαθύτατου κρατισμού που διέπει τον σ. Νικολάι Παππόφ αλλά και τον κεντρικό πυρήνα της πρωτοδεύτερης φοράς αριστεροψεκασμένης κυβέρνησης. Δεν θέλουν τον έλεγχο της εξουσίας τους, δεν θέλουν αντιφρονούντες.

Και όσοι δεν συμπλέουν εξαφανίζονται από «την φωτογραφία» και αν ήταν άλλες εποχές θα εξαφανιζόντουσαν ίσως και από προσώπου γης. Όπως εξαφάνιζε τους συντρόφους του ο γνωστός «πατερούλης»

Θέλουν οι ίδιοι να ελέγχουν και να εξουσιάζουν τις Ανεξάρτητες Αρχές, την Δικαιοσύνη, την οικονομία, την Παιδεία, τα ΜΜΕ. Τηλεοπτικά κανάλια, ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες, ακόμα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης – ει δυνατόν. Ολίγον σοβιετία, ολίγον ερντογανισμός. Ό,τι δηλαδή μπορεί να ασκήσει έλεγχο στην εξουσία με πρόφαση τη διαπλοκή… των άλλων. Γιατί η δική τους διαπλοκή είναι καλή διαπλοκή. Είναι όπως το ”ή εμείς ή αυτοί”. Το θυμόσαστε;

Σατανικό σχέδιο

Όταν ήταν αντιπολίτευση έκαναν επανάσταση για το θέμα του κλεισίματος της ΕΡΤ. Προσέξτε, της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης – που κακώς έκλεισε έτσι όπως έκλεισε – την οποία πληρώνει το Δημόσιο δηλαδή οι φορολογούμενοι. Και όταν έγιναν κυβέρνηση με πρόφαση τις τηλεοπτικές άδειες, στήνουν μια επιχείρηση ελέγχου των ιδιωτικών καναλιών – ΚΛΕΙΝΟΥΝ όσα δεν τους αρέσουν, στέλνοντας χιλιάδες στην ανεργία. Των ιδιωτικών καναλιών που πληρώνουν φόρους, ασφαλιστικές εισφορές στο Δημόσιο ενώ η ΕΡΤ πληρώνεται… Με όλη της την κρέμα, με όλους τους αργόμισθους, με όλα τα πελατάκια της – «αρκεί να μας λιβανίζει»!

Ορίζει λοιπόν ο σ. Νικολάι ότι τα κανάλια θα είναι 4, χρησιμοποιώντας ως άλλοθι μια – καθ’ υπόδειξη – δήθεν μελέτη ενός ιδρύματος ανύπαρκτου από την Ιταλία που επιβεβαιώνει τον μέγιστο αριθμό των καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας σε 4, καθορίζοντας ταυτόχρονα το ύψος της διαφημιστικής πίτας για να είναι οικονομικά βιώσιμα. Το άκρον άωτο της σοβιετολαγνείας.

Η πραγματική αιτία είναι όσο λιγότερα, τόσο καλύτερα τα ελέγχουμε, τα εκβιάζουμε, τόσο καλύτερα διαπλεκόμαστε.

Η συνήθης απάντηση τους βέβαια στην ερώτηση ”γιατί τα κάνετε αυτά;” είναι μια άλλη ερώτηση: ”γιατί και οι άλλοι τα ίδια δεν έκαναν; ”

Όχι «σύντροφοι»! Δεν έκαναν τα ίδια! Ήταν ανόητοι και αφελείς ερασιτέχνες μπροστά σας… Αρνάκια ήταν «οι άλλοι», «οι κακοί»! Κάνετε τα χειρότερα, παίζετε με «τις ζωές των άλλων» στην πλάτη της διαλυμένης χώρας, για ένα και μόνο λόγο. Για να μείνετε όσο γίνεται περισσότερο στην εξουσία.

Αλλά δεν θα σας περάσει.

ProNews