Να αποβληθούν οριστικά τα διάφορα ναζιστικά αποβράσματα

Η Δικαιοσύνη κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο και οι χρυσαυγίτες δέρνουν και κάνουν κηρύγματα μίσους μέσα στην Βουλή.

Στη σημερινή εκπομπή «Ταπί και ψύχραιμοι» στον ΒΗΜΑ FM, o βουλευτής Β’ Αθηνών με το ΠΟΤΑΜΙ Γρηγόρης Ψαριανός, σε αναφορά των δημοσιογράφων Μάκη Προβατά και Νότη Παπαδόπουλου για την παμψηφεί απόφαση αποβολής της Χρυσής Αυγής από την συζήτηση του Πολυνομοσχεδίου για τα μέτρα στη βουλή, είπε χαρακτηριστικά:
«Πρέπει να προχωρήσει γενικότερα και πρέπει ν’ αποβληθούνε διάφορα τέτοιου τύπου ναζιστικά αποβράσματα, όπως έχουν κάνει άλλες, προηγμένες, ευρωπαϊκές χώρες.΄Όπως έκανε πχ η Γερμανία, την οποία βρίζουμε, αποκαλώντας τους Γερμανούς νεοναζί. Ωστόσο ναζί έχουμε εμείς, οι Γερμανοί είναι μια χαρά άνθρωποι. Ας δούμε, λοιπόν, πώς το έκανε η Γερμανία και να το κάνουμε κι εμείς.
Δεν υπάρχει μεν ακριβώς νόμος που να το καλύπτει, αλλά μπορεί να υπάρξει. Μπορείς να προβλέψεις ότι κόμματα με ρατσιστικά, εμφυλιοπολεμικά κλπ σύμβολα ή ρητορικές, δεν δικαιούνται δια να ομιλούν. Δηλαδή, ας σκέφτονται και ας πιστεύουν ό,τι θέλουνε, αλλά να μην μπορούν να κατεβαίνουν στις εκλογές και να διεκδικούν την ψήφο διαφόρων ψυχοπαθών, ψεκασμένων και αρρώστων. 485.000 άνθρωποι τους ψήφισαν αυτούς, να θυμίσουμε, δυο-τρεις φορές. Μισό σχεδόν εκατομμύριο Έλληνες, ψήφισαν αυτά τα αποβράσματα με τους αγκυλωτούς σταυρούς, με τους ναζιστικούς χαιρετισμούς, με τα “εγέρθειτω”, και με τις δολοφονίες! Δεν είναι μόνο του Φύσσα. Έχουν μαχαιρώσει κι έχουν πλακώσει στο ξύλο εκατοντάδες άτομα. Είναι μία κανονική ναζιστική εγκληματική οργάνωση και εξακολουθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να τους κάνει ελαφρώς …αέρα με φτερό! Γιατί, ο Δένδιας, αυτό το “άθλιο νεοφιλελεύθερο γουρούνι” και η κυβέρνηση των σαμαροβενιζέλων που “κατέστρεψαν τη χώρα”, τους μπουζουριάσανε με βάση το Νόμο και τους κλείσανε μέσα. Ενώ τώρα η Δικαιοσύνη κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο! Αυτή η δίκη έχει τραβήξει και θα τραβάει επ’ αόριστον χωρίς να γίνεται τίποτα. Κι αυτοί θα είναι μέσα στη Βουλή, θα σφαλιαρίζουν, θα δέρνουν και θα κάνουν κηρύγματα μίσους».