Οι κουτόφραγκοι Μακρόν, τα γατόνια μικρόν!

Στην σημερινή συνάντηση του βουλευτή Β΄ Αθηνών με το ΠΟΤΑΜΙ Γρηγόρη Ψαριανού με τους δημοσιογράφους Νότη Παπαδόπουλο και Μάκη Προβατά στην εκπομπή «Ταπί και Ψύχραιμοι» στον ΒΗΜΑ FM, μεταξύ άλλων, έγινε αναφορά και στην εκλογή Μακρόν κατ’ αναλογίαν με τα εγχωρίως συμβαίνοντα.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός, είπε χαρακτηριστικά:

«O Μακρόν ήταν ένας άνθρωπος που δεν είχε εκλεγεί ποτέ.  Ένας άνθρωπος 39 χρονών που διετέλεσε αρκετό καιρό Υπουργός  Οικονομικών του Ολάντ. Ωστόσο,  κανένας Γάλλος δεν είπε: “Ποιον, μωρέ, θα ψηφίσουμε; Αυτόν που δεν τον είχε επιλέξει ποτέ κανένας; Με την 64χρονη σύζυγο που δεν έχει πάει με άλλη γυναίκα; Τον τσάτσο των Ρότσιλντ;”. Και στη Γαλλία ο Μακρόν σάρωσε. Εδώ τον Μακρόν δεν θα  τον ψήφιζε ούτε η μάνα του! Γιατί εδώ, οι ελληναράδες είμαστε πολύ γατόνια. Ξέρουμε ότι τα νήματα τα κινούν οι Ρότσιλντ, οι Μπίλντερμπεργκ, οι μασόνοι, οι εξωγήινοι, η ομάδα Έψιλον και οι …ελοχίμ! Τα ξέρουμε αυτά γιατί μας  τάχει πει ο Παϊσιος!

Σ’ αυτή τη χώρα, εμείς θέλουμε Φιγιόν και Αμόν. Που τους κατεβάσαμε  στο 19% και στο 12% πριν από έξι χρόνια, δηλαδή την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αλλά τώρα κοντεύουμε να ξαναφέρουμε τα σαρανταπεντάρια! Εδώ γουστάρουμε Φιγιόν, Αμόν, και Μελανσόν δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά μας γοητεύουν. Αυτά που στην πολιτισμένη Γαλλία κατέρρευσαν.

Στη Γαλλία, δεν βγήκε ο Μελανσόν, όπως εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ. Βγήκε ένας κανονικός άνθρωπος, που λέει κανονικά πράγματα και θα προσπαθήσει να τα κάνει. Και έχει περιγράψει επακριβώς αυτά που θέλει να κάνει. Ως υπουργός Οικονομικών πήγε να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που χρειαζόταν η Γαλλία και που ανάλογες χρειαζόμαστε κι εμείς, αλλά τον καθάρισε ο, κατά Τσίπραν, Ολανδρέου! Όπως είχαμε, αντίστοιχα, καθαρίσει εμείς πριν από δεκαπέντε και εικοσπέντε χρόνια, όποιους υπουργούς πήγαν να κάνουν μεταρρυθμίσεις. Όποιοι επιχείρησαν εδώ να κάνουν μεταρρυθμίσεις, ο Τρίτσης, ο Μάνος, ο Γιαννίτσης και όποιοι άλλοι, πήγαν σφαίρα στα σπίτια τους. Όποιος πούλησε φούμαρα και παραμύθια, τον κάναμε ηγέτη και εθνάρχη».

Ακούστε ολόκληρο το απόσπασμα της εκπομπής: