Ο Τσίπρας τους βάζει όλους στο βρακί του.

Συνέντευξη στον ΣΚΑΪ 100,3, στην εκπομπή “Μια του Νότη, δυο του Χιώτη”

Έγινα ανεξάρτητος εκ των πραγμάτων. Δεν έχω καταθέσει κανένα έγγραφο ανεξαρτητοποίησης. Με την αποχώρηση του Γιώργου Αμυρά δεν υπάρχει Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού. Είμαστε όλοι ανεξάρτητοι και κάνει ο καθένας ό,τι καταλαβαίνει.
Προτείνω στον Σταύρο, στον Μαυρωτά και στον Λυκούδη να μην ψηφίσουν την συμφωνία. Να την ψηφίσουν οι 151 κυβερνητικοί. Δεν μπορείς να δηλώνεις πρόθυμος από την αρχή επικαλούμενος τις αξίες σου γιατί αυτοί οι απατεώνες τις αξίες σου τις γράφουν κανονικά. Δεν τους νοιάζουν οι αξίες κανενός, παιχνίδια κάνουν. Και έφεραν την Συμφωνία των Πρεσπών για να διαλύσουν την αντιπολίτευση και να διχάσουν τον κόσμο.

Ο Τσίπρας τους βάζει όλους στο βρακί του.

Αισθάνομαι πρώτα από όλα μια μεγάλη στεναχώρια. Και είναι η δεύτερη φορά που το περνάω. Την προηγούμενη ήταν με τον Κουβέλη και τη ΔΗΜΑΡ που ξεκινήσαμε με 7% πηγαίναμε για διψήφιο και τελικά πήγαμε στον άσσο μπαστούνι. Τώρα επαναλαμβάνεται αυτό το κόλπο και δεν μπορώ να το περνάω κάθε τέσσερα χρόνια.
Η πορεία ήταν προδιαγεγραμμένη. Όσο το Ποτάμι ταλαντεύεται και δεν αποφασίζεις με ποιους θα πας και ποιους θ’ αφήσεις εγώ δεν θα μπορούσα να έχω στη συνέχεια θέση στο ΠΟΤΑΜΙ.
Στην τελευταία συνάντηση του Πολιτικού Συμβουλίου έκανα μια πρόταση, με την οποία συμφωνούσε κι ο Αμυράς, να πάμε όλοι στην αποχή, να έχουμε κοινή γραμμή ως ΠΟΤΑΜΙ. Ο Σταύρος δεν το δέχτηκε.
Κι όταν τη Δευτέρα το πρωί τις 7 παρά 10 άκουσα ότι ο Γιώργος άρχισε τις «πιστολιές», τρόμαξα. Ο ίδιος μου είπε κατά λέξη: «Γρηγόρη δεν μπορούσα να κοιμηθώ, δεν άντεχα άλλο».