Πόσος χρόνος- χρόνια χρειάζεται για να γίνει ο οικονομικός-διαχειριστικός έλεγχος στον Οργανισμό του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΑΘΗΝΩΝ
                                                                                                                                                                                                                             06/05/2009

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον κ. Υπουργό  Οικονομίας και Οικονομικών

Θέμα: «Πόσος χρόνος- χρόνια  χρειάζεται για να γίνει ο οικονομικός-διαχειριστικός έλεγχος στον Οργανισμό του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»;

Πριν ένα μήνα καταθέσαμε ερώτηση στο Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. και στο Υπουργείο Οικονομίας (αρ. πρωτ. 17304/6-4-09) σχετικά με το αν έχει γίνει οικονομικός-διαχειριστικός έλεγχος των δαπανών για το Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» τα έτη 2000-2008 . Το Υπουργείο Οικονομίας με έγγραφό του (αρ. πρωτ. 1038029/1774-Β) μας απάντησε λακωνικά ότι «έχει εκδοθεί η αριθ. πρωτ. 1015573/581-Β/11-4-08 εντολή στην Οικονομική Επιθεώρηση Αθηνών, και η οποία ανετέθη σε Οικονομική Επιθεωρήτρια προς διεξαγωγή διαχειριστικού ελέγχου».
Παρατηρούμε ότι έχει περάσει  πάνω από ένας χρόνος αφότου δόθηκε η εντολή  στην αρμόδια υπηρεσία και ακόμα δεν έχει γίνει ο οικονομικός έλεγχος.
Με βάση τα προαναφερόμενα ερωτάται ο κ. Υπουργός
• Πού οφείλεται η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του οικονομικού- διαχειριστικού ελέγχου στον Οργανισμό Διοίκησης και Διαχείρισης του Πάρκου για τα προηγούμενα έτη;
• Ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του προαναφερθέντος ελέγχου;

Ο ερωτών βουλευτής

Γρηγόρης Ψαριανός

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.