Στο μόνο που ανέκαθεν αντιδρούσε η Αριστερά, ήταν στα μεγάλα έργα και στις επενδύσεις

Σκληρή αυτοκριτική για την στάση που κράτησε όλα τα προηγούμενα χρόνια η Αριστερά σε μια σειρά ζητήματα, έκανε ο βουλευτής Β΄ Αθηνών με το ΠΟΤΑΜΙ Γρηγόρης Ψαριανός, στη διάρκεια της σημερινής συζήτησής του με τους Ν. Παπαδόπουλο και Μάκη Προβατά, στην εκπομπή «Ταπί και Ψύχραιμοι» στον ΒΗΜΑ FM.
«Πρέπει να υποστούμε έναν βαρύτατο εξευτελισμό για τις αθλιότητες που έχουμε στηρίξει, έχουμε συμπλεύσει ή που δεν έχουμε αντιδράσει. Βγήκε κανένας από εμάς της Αριστεράς να πει όχι άλλοι διορισμοί, όχι άλλες μονιμοποιήσεις συμβασιούχων, όχι άλλα προνόμια, μπόνους, προσαυξήσεις, επιδόματα σε δήθεν τυφλούς, κλπ; Αντιδράσαμε σε κάτι;
Στο μόνο που αντιδρούσαμε ήταν οι επενδύσεις και τα μεγάλα έργα. Η Αριστερά ήταν απέναντι την πεζοδρόμηση της Ερμού, ήταν απέναντι στην Αττική Οδό και στα έργα υποδομής, στην Εγνατία ήταν με μαύρες σημαίες.
‘Ηταν απέναντι στο Μέγαρο Μουσικής. Ήταν απέναντι στο Πολιτιστικό κέντρο του Νιάρχου, στο αεροδρόμιο, στα λιμάνια, στη μαρίνα του Λάτση στο μουσείο της Ακρόπολης. Κι υπάρχουν χιλιάδες τέτοια παραδείγματα σε όλη την Ελλάδα.
‘Ημασταν συνεχώς στο σκληρό ΟΧΙ. Και ήμασταν στο ΝΑΙ στις μονιμοποιήσεις συμβασιούχων, σε ρουσφέτια, σε πλάγιες προσλήψεις, σε καταργήσεις του ΑΣΕΠ και σε τέτοια.
Όλα τα παραπάνω, και τόσα άλλα είναι της Αριστεράς και της Προόδου;»