Τα πρακτικά του υπουργικού θα εξαφανιστούν σαν τον… Κασόγκι

Συνέντευξη στους Γιώργο Κουβαρά και Γιώργο Πιέρρο στον ρ/φ σταθμό ΘΕΜΑ 104,6.

Για την προφυλάκιση Παπαντωνίου:
«Ήταν ατυχής και άστοχη η ανακοίνωση του Ποταμιού. Η προφυλάκιση του, τρεις ημέρες μετά την προαναγγελία του Παύλου Πολάκη ότι αν βάλουμε μερικούς φυλακή θα πάρουμε τις εκλογές, είναι “τι κάνει νιάου – νιάου στα κεραμίδια”. Η Δικαιοσύνη σε κάποιες πλευρές της και σε κάποιες περιοχές της είναι υποκινούμενη, δεν είναι τόσο ανεξάρτητη όσο φαίνεται, εκτελεί εντολές κατά παραγγελία και ίσως κάποιοι δικαστές, ανακριτές και εισαγγελείς να εκβιάζονται ή να φοβούνται! Δεν ξέρω αν ο Παπαντωνίου είναι αθώος ή ένοχος, νομίζω πως υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις ότι κάτι έχει γίνει. Αλλά για αυτά θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη. Όταν λοιπόν προφυλακίζεις έναν άνθρωπο μετά από τις δηλώσεις ενός υπουργού ο οποίος έχει ζητήσει προφυλακίσεις και φυλακίσεις, είναι πολύ χοντρός βιασμός της λειτουργίας της Δημοκρατίας.

Κοτζιάς-Καμμένος-Σόρος:
Έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου κι έχουν αρχίσει και χτυπάνε οι καμπάνες και από τώρα μέχρι τις εκλογές έχει να γίνει πολύ μεγάλη αναταραχή… “υπέροχη κατάσταση” που έλεγε και ο Μάο Τσε Τουνγκ. Και μετά τις εκλογές αν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι εκτός παιγνίου θα γίνει μεγάλο ξεκατίνιασμα μεταξύ τους. Ως τώρα έχουν αρχίσει να τσακώνονται ο Κοτζιάς με τον Καμμένο και όταν θα έρθει εκείνη η ώρα δεν θα έχει μείνει τίποτα όρθιο. Θα πλακωθούνε όλοι με όλους. θα αρχίσει να δίνει ο ένας τον άλλον. Έχουν γίνει τέρατα, έχουν γίνει πράγματα που δεν έχουν ξαναγίνει στην πολιτική ζωή της χώρας.
Τα πρακτικά του υπουργικού Συμβουλίου θα εξαφανιστούν όπως και ο Κασόγκι από το προξενείο της Σαουδικής Αραβίας. Θα κοπούν με πριονάκι και θα τα ρίξουν απέναντι στον βασιλικό κήπο. Η κατάσταση που ζούμε με τους ΣυριζΑΝΕΞΕΛ είναι βρωμερή και δυσώδης.