Το τρένο της μεγάλης …αρπαχτής!

Την έντονη αντίδραση της «βουλεύτριας» του Σύριζα Άννας Βαγενά, προκάλεσε η ομιλία του Γρηγόρη Ψαριανού, που ήταν ειδικός αγορητής από το Ποτάμι στην συζήτηση του Νομοσχεδίου για τα Πνευματικά Δικαιώματα στην ολομέλεια της Βουλής.
Συγκεκριμένα, όταν ο Γρηγόρης Ψαριανός ζήτησε εξηγήσεις από την Υπουργό κα Κονιόρδου για την ανεξήγητη απόσυρση του προηγούμενου νομοσχεδίου Ξυδάκη-Μπαλτά τον Ιούλιο του ’16, αλλά και όταν κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι κουκουλώνει τα σκάνδαλα της «φαμίλιας» της ΑΕΠΙ, που λυμαίνεται τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών επί δεκαετίες, η κυρία Βαγενά εν εξάλλω και διακόπτοντας επανειλημμένως τη διαδικασία επιτέθηκε στον βουλευτή, φωνάζοντας: «Δεν μπορείς να χωνέψεις ότι έχασες το τρένο όταν ο Σύριζα έγινε κυβέρνηση».
Σε σχολιασμό, που ζητήθηκε αργότερα, από τον Γρ. Ψαριανό, σχετικά με το περιστατικό, απάντησε:
«Είχα φύγει πολλά χρόνια πριν από τον Σύριζα, πριν ξεκινήσει το τρένο, επειδή ακριβώς ήξερα πολύ καλά τι είχαν τα βαγόνια του. Γνωρίζαμε επίσης πολύ καλά τι …κάρβουνο καίει! Αντιθέτως, η κυρία Βαγενά, εν μία νυκτί, πήδηξε από τη βάρκα του ΠΑΣΟΚ στο τρένο του ΣΥΡΙΖΑ εν κινήσει.
Κι επειδή μιλάμε για εκλεκτές ηθοποιούς: παρακολουθούμε, άραγε, τραγωδία ή κωμειδύλλιο;»