Υπάρχει κάποια μεταφυσική επικοινωνία ανάμεσα στον κύριο Τσίπρα και στον κύριο Καραμανλή

«…Η Αυριανή με την Αυγή και ο κύριος Τσίπρας με τον κύριο Καραμανλή. Έχουνε μία μεταφυσική επικοινωνία, στη σφαίρα της παραψυχολογίας και της μεταφυσικής. Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται. Και καμιά φορά μπορεί να συνεργάζονται κιόλας ή να στηρίζει ο ένας τον άλλον.»

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου, ο βουλευτής Β΄Αθηνών με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ Γρηγόρης Ψαριανός, μίλησε στον Αθήνα 9.84 και στον δημοσιογράφο Ηλία Κανέλλη και σχολίασε την επικαιρότητα της εβδομάδας καθώς και διάφορα μεταφυσικά φαινόμενα που συμβαίνουν στην πολιτική μας ζωή.

«Αυτά που γίνονται τώρα, δεν έχουνε ξαναγίνει. Είναι τρομαχτικά. Το πόσο πολύς κόσμος για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα άκουσε τόσα πολλά ψέματα από τόσο λίγους! Ότι ακούγαμε εδώ και τρία τέσσερα χρόνια, ήταν όλα ψέματα. Χοντρά ψέματα! Δεν είναι ότι είχαν αυταπάτες, το ξέρανε ότι δεν υπήρχε άλλη λύση.»

Για την επίμαχη διάταξη για τις offshore και την ακόμη πιο επίμαχη προσπάθεια διόρθωσης:
«Το πρώτο το ψηφίσαμε και κάναμε δημόσια αυτοκριτική. Λόγω αβλεψίας, μέσα σε όλο αυτό το τεράστιο πακέτο, ανάμεσα σε 7.500 σελίδες, δεν του δώσαμε τη σημασία που έπρεπε. Και στη συνέχεια με ένα άλλο λάθος προσπάθησαν να διορθώσουν το προηγούμενο. Από εκεί που όλα επιτρέπονταν και που νομιμοποιούσαμε την πολιτική αγυρτεία της απόκρυψης οικονομικών ποσών ή της διαχείρισης μεγάλων χρηματικών ποσών στην αλλοδαπή, πήγαμε στο αντίθετο, όπου σχεδόν απαγορεύουμε στον οποιονδήποτε μέχρι συγγενείας πρώτου βαθμού π.χ. να σπουδάζει τα παιδιά του έξω… Βεβαίως, υπήρξε απόλυτη σκοπιμότητα από την πλευρά της κυβέρνησης. Για να το διορθώσουμε το αφήσαμε να λειτουργήσει ως Νόμος για μια – δυο μέρες για να ξεπλύνουμε όσους θέλουν ξέπλυμα. Γιατί αυτό θα γίνει. Και δεν ξέρω εάν θα το μάθουμε κιόλας. Εγώ θα ήθελα κάποια στιγμή να μάθουμε ποιος ήταν ο βουλευτής ή ο υπουργός ή οι υπουργοί, ποιος ήταν αυτός ο σπουδαίος αριστερός επαναστάτης που είχε τα φράγκα του και διαχειριζόταν ας πούμε, τις εταιρείες σε εξω- αποδω-χώριες.»

Για την συγκέντρωση που ετοιμάζεται με τίτλο ΦΥΓΕΤΕ και τις ενστάσεις που εκφράζονται από κάποιους πως δεν έχει πολιτικό πλαίσιο:
«Θα πάω στη συγκέντρωση που ετοιμάζεται. Δεν ξέρω πώς και από ποιους και γιατί ετοιμάζεται, από το διαδίκτυο είναι, αλλά βεβαίως θα πάω. Και θα πάει και πάρα πολύς κόσμος. Το πολιτικό πλαίσιο είναι ΦΥΓΕΤΕ! Δεν υπάρχει πιο πολιτικό από αυτό. Ψεύτες, απατεώνες Φύγετε. Να φύγουνε τώρα. Και μάλιστα να φύγουνε και δεν θέλω να ξέρω ούτε πού θα βρίσκονται. Αυτά που κάνουν οι άνθρωποι αυτοί, αυτά που ψηφίζουνε… Και δεν μιλάω για τα βαθυπασόκια Σπίρτζηδες, Κατρούγκαλοι, Κουρουπλήδες, Λούκες, Κοτσακάδες κ.λ.π., δεν μ’ ενδιαφέρουν καθόλου. Εγώ ήξερα τον Φίλη, τον Βούτση, τον Σκουρλέτη…Και κάποιοι μάλιστα φίλοι μου. Η Άννα η Βαγενά, που ήταν με τα γάλατα και τα ψωμιά και έκλαιγε πάνω στα έδρανα για τον πόνο του λαού, που ήταν στο ΠΑΣΟΚ και δεν ψήφισε το Μνημόνιο και τώρα ψηφίζει τα πάντα και γελάει…»

Η Εθνική μας βλάβη και ένα επίγραμμα για το τέλος:
«Προφανώς, για όλα φταίνε οι άλλοι. Όλοι οι άλλοι. Και αυτό δεν είναι βλάβη μόνο του Τσίπρα ή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΞΕΛ. Είναι γενικώς, για όλους μας στην Ελλάδα. Πρέπει κάποια στιγμή να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να συζητήσουμε και με τον εαυτό μας. Για μένα, φταίει ο Κανέλλης. Για τον Κανέλλη, φταίω εγώ. Και για τους δυο μας μαζί φταίνε οι ξένοι.
Και μια και μιλάμε σήμερα για βλάβες. Ξέρετε, ο κύριος Σαμαράς, πριν από τον Τσίπρα, έπαιξε το ρόλο του Τσίπρα. Ο κύριος Σαμαράς, λοιπόν, ήταν για πολύ καιρό Τσίπρας. Μέχρι να γίνει πρωθυπουργός. Κι όταν έγινε πρωθυπουργός, έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Ή προσπάθησε. Ή μάλλον, συγνώμη, έκανε τα μισά απ’ όσα έπρεπε να κάνει. Γιατί ως τώρα έχουμε κάνει περικοπές μισθών, συντάξεων, υπερφορολόγηση στο έπακρον, αλλά δεν έχουμε κάνει καμία μεταρρύθμιση! Και η σημερινή κυβέρνηση; Βγαίνουν οι βουλευτές και οι υπουργοί του νέου ΠΑΣΟΚ του ΣΥΡΙΖΑΝΕΞΕΛ και λένε: Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Μας μαλώνουνε κιόλας. Εσείς είχατε να προτείνετε ρε πουλάκια μου! Άκουσα και τον πρωθυπουργό χθες, δεν θέλω να το χοντρύνω, αλλά… νόμιζα ότι είμαι αλλού, ότι είμαι αφηρημένος, ότι δεν ακούω καλά… Ήτανε μια περιγραφή των πραγμάτων εξαιρετικά υπέροχη. Και μάλιστα ότι αν οι άλλοι είχανε κάνει αυτά που κάνουμε εμείς, πρέπει να ζηλεύουνε πάρα πολύ τώρα, γιατί εάν τα είχανε κάνει τώρα δεν θα μίλαγε κανένας!. ΑLLOU Fun Park!»
« Ένα επίγραμμα είναι πως και να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να λυθεί κανένα πρόβλημα αν δεν υπάρξει μια μίνιμουμ συνεννόηση για δύο-τρία χρόνια, σε ένα πρόγραμμα εξευρωπαϊσμού και μεταρρυθμιστικό, όπως έκανε η Πορτογαλία και η Κύπρος, που αποχαιρέτησαν τα Μνημόνια και κατεβάζουν τις φορολογίες και φεύγουνε σφαίρα κι εμείς καθόμαστε στο βόθρο της ανοησίας μας.»