Όταν τρώνε, δεν μιλάνε

«Με δάκρυα στα μάτια και με λυγμούς ψηφίζουν μέχρι τέλους. Γιατί όταν τρώνε, δεν μιλάνε! Και τώρα είμαστε στη μάσα!», είπε ο Γρηγόρης Ψαριανός, βουλευτής Β’ Αθήνας με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, συνομιλώντας με τον Νότη Παπαδόπουλο στο Ρ/Σ ΒΗΜΑ FM και στην εκπομπή «Ταπί και Ψύχραιμοι», αναφερόμενος στην χθεσινοβραδινή υπερψήφιση από την κυβέρνηση του Νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα, ενώ την χαρακτήρισε ως την ημέρα του τελικού ξεπουλήματος, του τελικού χτυπήματος. «Αυτοί οι τύποι που πούλησαν τη χώρα για 99 χρόνια και λέγανε εμάς γερμανοτσολιάδες, δεν θα τη βγάλουν καθαρή», συνέχισε ο βουλευτής, τονίζοντας πως στο μέλλον θα αποδοθούν ευθύνες με οποιονδήποτε τρόπο.

Καυτηριάζοντας το γεγονός πως σε έρευνες εμφανίζεται το 70% των Ελλήνων να πιστεύει ότι υπάρχει μια διεθνής συνωμοσία εναντίον της χώρας μας, υπενθύμισε για άλλη μια φορά πως η κρίση έφερε τα μνημόνια και όχι τα μνημόνια την κρίση, ενώ «από το 1830, με την τρόικα του Ναυαρίνου, που γεννήθηκε αυτή η χώρα, είναι συνεχώς με μνημόνια, αλλεπάλληλες κρίσεις και αλλεπάλληλους δανεισμούς.»

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν υπάρχει φως στο τούνελ για τους πολίτες της χώρας απάντησε: «Οι πολίτες είναι απολύτως απελπισμένοι. Είναι σε απόγνωση και στη φάση που σου λένε και την τελευταία τρέλα την κάναμε, δοκιμάσαμε κι αυτό που δεν είχαμε δοκιμάσει ποτέ. Τι να κάνουμε;»

Υπάρχει μία μικρή πιθανότητα η επόμενη δοκιμή να είναι ο Αρτέμης Σώρρας, ή μία άλλη ψυχασθένεια πολύ σοβαρή

Αναφερόμενος στις εξωφρενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει μία υπό ίδρυση επιχείρηση στην Ελλάδα, όταν καλείται να καταβάλει μέχρι και 80% σε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές, ο Γρ. Ψαριανός είπε χαρακτηριστικά: «πριν ακόμα ανοίξει μπαίνει μέσα! Έχει συνεταίρο το κράτος. Συνεταίρο νταβατζή, εκβιαστή και μπράβο! Και μετά, όταν οι άλλοι έχουνε φόρο 10% κι εμείς έχουμε 30%! Οι άλλοι έχουν ΦΠΑ 12% κι εμείς έχουμε 24%! Κι αυτό το κάνει αριστερή κυβέρνηση. Μιλάμε για τρέλα!»

Στην εύλογη, λόγω επικαιρότητας αναφορά στην πρόσφατη διανομή των τηλεοπτικών αδειών και στα όσα ευτράπελα την ακολούθησαν, ο βουλευτής είπε χαριτολογώντας:

Και αν είναι, ας πούμε, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ να πάρουν κανάλια, να πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα! Και μάλιστα το νταμπλ!

Υ.Γ. Όσον αφορά το χθεσινοβραδινό φραστικό «επεισόδιο» στη Βουλή με τον κύριο Σκουρολιάκο και το πώς παρουσιάστηκε από μερίδα ΜΜΕ, ο βουλευτής ήταν ξεκάθαρος: «μου μίλησε πολύ άσχημα και απρεπέστατα, ενώ εγώ του είπα απλώς γλυφέ τώρα εκεί που έφτυνες, και χόρεψε κι έναν τσάμικο, Σκουρολιάκο, λεβέντη της Ρούμελης»

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: